Saxo

Saxo - Black Friday 2024 Hos Saxo

Saxo.com er en af Danmarks største online forhandlere af bøger, og det er ikke helt uden grund. De har nemlig et stort udvalg, skarpe priser, god kundeservice og fornuftige leveringsbetingelser. Men det kan blive endnu bedre; for handler du hos Saxo på Black Friday kan du glæde dig over endnu bedre priser på et bredt udvalg af deres produkter.

De har nemlig i den grad taget den amerikanske tradition omkring Black Friday, som altid falder dagen efter Thanksgiving, til sig. Det betyder, at du kan glæde dig over gode tilbud på alle dine yndlingsbøger og de bøger, som du endnu ikke har fået læst eller lyttet til.

Smut ind forbi Saxo allerede nu, og skynd dig at gøre brug af de gode tilbud. Vil du gerne vide lidt mere først? Så læs med her i artiklen, hvor vi kommer med flere informationer om, hvad du helt præcist kan se frem til, når du shopper hos Saxo på Black Friday.

God læselyst – og sørg nu for at slå til, mens priserne er lave her på denne store tilbudsdag.

Saxo Black Friday 2024: Spar stort på bøger

Saxo har efterhånden fejret Black Friday i mange år, og det gør de naturligvis også igen i år. Når Saxo Black Friday 2024 løber af stablen, sker det fredag den 25. november 2024. Er du erfaren shopper på Black Friday, vil du måske bemærke, at Saxo holder sig til at fejre tilbudsdagen på selve dagen. Det lyder måske ikke så underligt, men der er flere og flere forhandlere, der vælger at give den gas med tilbud hele ugen op til Black Friday.

Men det er altså ikke tilfældet her, og det kan muligvis være en positiv ting. Når der kun er tale om én tilbudsdag, kan det nemlig betyde ekstra gode tilbud. Og som bekendt, så er bøger ikke just det billigste man kan købe, og det er derfor oplagt at slå til her sidst i november, når der er ekstra gode tilbud på alverdens forskellige bøger.

Når vi siger, at du kan spare penge på praktisk talt alle bøger, så mener vi det. For uanset om du er til krimier, klassikere, selvbiografier, novellesamlinger, ledelsesbøger eller noget helt andet, så kan du spare utroligt mange penge på det hele. Det gælder naturligvis også for Saxos store udvalg af børnebøger.

Du kan også se frem til tilbud på e-bøger og lydbøger

Som du måske allerede ved, så sælger Saxo ikke kun almindelige fysiske bøger. De er hoppet med på bølgen, og har også et ualmindeligt stort udvalg af e-bøger og lydbøger. Med andre ord er det praktisk talt ligegyldig, hvordan du foretrækker din læseoplevelse; hos Saxo kan du nemlig købe lige netop din yndlingsvariant.

Og præcis ligesom med de fysiske bøger, kan du roligt regne med, at der kommer gode Black Friday tilbud på e-bøger og lydbøger også. Her vil være rig mulighed for at spare mange penge. Det er dermed også en oplagt mulighed for at prøve andre bogformater af, hvis det ikke er noget, som du tidligere har forsøgt dig med.

Fordelen ved lyd- og e-bøger er naturligvis, at du kan tage det med dig på farten på en lidt anden måde end fysiske bøger. Det kan være fantastisk at have en bog i ørene, mens man tager toget eller bare lige at kunne finde sin computer, telefon, tablet eller e-reader frem og læse et kapitel. Mulighederne er mange, og det bliver endnu billigere her på Black Friday hos Saxo.

Levering til e-mailadressen, døren, posthuset eller pakkeboksen

Når du køber dine bøger hos Saxo på Black Friday, er der rigeligt med forskellige leveringsmuligheder at vælge i mellem. Disse afhænger naturligvis af, hvilken type af bog du køber; om det er en traditionel fysisk bog, en e-bog eller en lydbog.

Er dit køb udelukkende digitalt, vil du kunne få leveret dine bøger direkte til din Saxo.com-konto og din e-mailadresse. Hvis du derimod køber fysiske bøger og varer fra Saxo på Black Friday, kan du få dem leveret direkte til døren, til en pakkeboks i nærheden eller til det nærmeste posthus eller pakkeshop.

Mulighederne er med andre ord mange, og det giver absolut en vis form for fleksibilitet, der er rar at have.

Der er risiko for forlænget leveringstid omkring Black Friday

Når du bestiller bøger og varer generelt på Black Friday er det vigtigt at være opmærksom på, at der kan være en risiko for forlænget leveringstid. Det skyldes simpelthen, at webshops og leverandørerne får så mange ordrer, der skal pakkes og efterfølgende sendes.

Ofte er det mere end, hvad deres forretningsgange kan holde til, og der dannes derfor en flaskehals indtil ordremængden ebber lidt ud igen. Det er ikke noget, der er unik for Saxo – nærmest tværtimod. Det rammer nemlig som regel alle webshops i hele Danmark.

Det er ikke noget, du som kunde kan gøre meget ved – andet end du kan bestille tidligt på dagen, da din ordre dermed vil stå først i pakkekøen. Du skal blot være opmærksom på, at du nok ikke skal bestille noget på Black Friday og forvente, at du har det i hænderne dagen efter.

Køb julegaverne hos Saxo på Black Friday

Det kan være en god idé at indhente ønskelisterne tidligt, så du er klar til at købe julegaver på Black Friday allerede sidst i november. Udover, at du naturligvis har mulighed for at spare en masse penge ved at købe gaverne på tilbud, så kan du også glæde dig over, at du dermed undgår meget af gaveræset i løbet af december måned, hvor der sker så meget andet.

Langt de fleste mennesker bliver glade for at modtage en bog i julegave; det er en hyggelig ting, og noget som mange forstår at sætte pris på. Saxo har uden tvivl et kæmpemæssigt udvalg af forskellige bøger, der kan falde i de fleste personers smag. Derfor er det heller ikke det værste sted at klare sine julegaveindkøb, da de har noget til både store og små.

Saxo på Trustpilot

Når man handler på en webshop, er det som regel altid en god idé at slå den op på Trustpilot. Her kan man nemlig finde en lang række anmeldelser fra tidligere kunder, som giver deres besyv med i forhold til, hvorvidt det er en virksomhed, der er værd at handle med.

Derfor har vi fundet Saxo på Trustpilot, hvor der tegner sig et billede af en vellidt og populær webshop. Med knap 60.000 anmeldelser i skrivende stund, scorer Saxo 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Det er baseret på hele 93% anmeldelser, der angiver webshoppen som god eller fremragende.

Det tyder i den grad på, at vi har med en virksomhed at gøre, som virkelig formår at levere det produkt og den oplevelse, som deres kunder efterspørger og forventer. Derfor vil vi også gerne stå bagved vores anbefaling af Saxo og deres gode Black Friday tilbud. Der er nemlig tilsyneladende ingen grund til bekymring.

Andre populære tilbudsdage hos Saxo

Der er ingen tvivl om, at Black Friday er den helt store tilbudsdag hos Saxo. Men hvis nu du enten er kommet for tidligt eller for sent, eller der ikke var de tilbud som du havde håbet på, da webshoppen fejrede Black Friday, så er der også andre muligheder.

Udover, at Saxo naturligvis kører med gode tilbud hele året rundt, så kan du også overveje at besøge deres webshop på følgende dage:

  • Cyber Monday, som falder mandagen efter Black Friday
  • Singles’ Day, som falder den 11. november
  • Valentinsdag, som falder den 14. februar

Dertil er der også rig mulighed for at spare mange penge på bøger, e-bøger og lydbøger, når man handler i januar, hvor der skal sælges ud af resterne på det store lager, som Saxo har bestilt hjem til julehandlen. Udover januarudsalg, kører Saxo også hvert år et efterårsudsalg, et juleudsalg, et forårsudsalg og et sommerudsalg.

Med andre ord, er det altid muligt at finde en bog eller tre på tilbud. Det gør naturligvis Saxo til et rigtig interessant sted at handle for dig, der elsker at spare penge, når du shopper online.

Godt at vide inden Black Friday hos Saxo: Praktiske informationer

Inden det bliver Black Friday hos Saxo, er der nogle ting, som er udmærket at vide. Vi er nemlig generelt af den opfattelse, at det er okay lige at kende lidt til den virksomhed, som man handler hos. En god Trustpilot-score er uden tvivl en god indikator for, at der er tale om en troværdig virksomhed, men det er også fint at vide lidt mere om den.

Derfor har vi nedenfor samlet lidt praktiske informationer om Saxo. Det er en virksomhed, der i mere end 20 år har solgt bøger via internettet. De arbejder blandt andet sammen med UNICEF med fokus på at lære flere børn af læse og dermed forbedre deres muligheder for et godt liv. Det hedder Saxo for Unicef og det er du naturligvis med til at støtte, når du handler med dem.

Deres kundeservice har nogle fornuftige åbningstider i hverdagene, så du sagtens kan komme i kontakt med dem efter arbejde, men i weekenden kan de være sværere at få fat på. Heldigvis har de en god side med ofte stillede spørgsmål, og der er sjældent problemer med kundernes bestillinger.