Dage
Timer
Minutter

VI HAR 593BUTIKKER DER DELTAGER I Black Week 2021

Black Week 2021

Starter mandag d. 22. November

Black Week – er ugen inden black friday, som i år falder d. 26. November

Der er mange butikker, der tyvstarter, og starter med tilbud hele ugen op til Black Friday, og det er derfor kaldet Black Week, for det er en uge fyldt med tilbud.

Black Week er ideel for dig, der måske ikke har fri til og deltage i Black Friday, så har du altså stadig mulighed for og sikre dig, nogle knaldgode tilbud.

Så hvad end du skal i skole eller på arbejde til selve Black Friday, så frygt ikke. Mange butikker deltager i Black Week, hvor andre simpelthen helt holder Black Weekend 2021, hvor der bliver uddelt tilbud over hele weekenden, indtil Cyber Monday starter.

Hvornår er det Black Week 2021?

Black Week er som sagt ugen op til Black Friday, som i år falder d. 26. November, hvorfor Black Week starter allerede mandag d. 22.

Tag del i shoppe højtiden og spar spandevis af penge, når Black Week går igang mandag d. 22 November og varer helt til Black Friday, over Black Weekend og slutter så af d. 29. November med Cyber Monday.

Herefter er det næste tilbudsræs først til januar udsalget.

Hvem er med?

Du finder både fysiske butikker, samt online butikker der deltager i Black Week 2021.
Fordelen ved webshops afholder Black Weekend er, at du kan deltage lige gyldigt, hvor i landet du er, så længe du har adgang til en computer eller smartphone, kan du få del i de mange store besparelser.

Black Week i Danmark

Black Week slog i Danmark helt igennem i 2020, under coronapandemien. Da mange butikker havde begrænsninger på, hvor mange de måtte have i butikken af gangen, og mange ville undgå de større forsamlinger, spredte man tilbudene ud over hele ugen.

Ikke nok med spredte man tilbudene ud over hele ugen, det gjorde også, at man ikke blev væltet bag over om fredagen.

Black Week har ikke kun kommet de fysiske butikker til gode, mange webshops har også de tidligere år blevet lagt ned unde Black Friday. Det har taget de danske webshops flere uger og pakke alle ordrer, Ligeledes har fragtmændene og deres pakkeshops, haft problemer med og følge med den store mængde ordre; med overfyldte pakkeshops, der har gjort at bestilte pakker er blevet leveret på hos andre pakkeshops.

Black Week Tilbud

Black Friday Week

Black Friday Week er de shoppeløstnes helt store højtid. Så er du shopaholic eller kan du bare ikke modstå et godt tilbud, så er det med og være vågen til Black Friday Week.

Vær klar til Black Friday Week, når det danske land går shopamok.

Forbered dig

En god ide, er at planlægge i starten af november, hvad du gerne vil købe op til Black Week, og evt hvilke butikker du skal holde øje med.

Hermed har du lagt en strategi for, hvad du har brug for, og hvor du skal finde det. Det er ikke sikkert lige det produkt du leder efter, kommer til salg, men så har du måske et lignende produkt – f.eks. Leder du efter et specifikt 40” TV fra LG, men der pludselig kommer et 50” TV fra Samsung til salg, billigere end du havde trøt dit 40” sku koste, er det med og være vaks.

Mange butikker annoncerer også, hvilke deals eller tilbud de afholder hvornår, og nogen gange er det kun i bestemte tidsrum, fra kl. 12 til 2, hvor andre gange er det et tilbud, med kun 5 produkter på lager, og de 70% rabat, får dem revet væk, mere eller mindre med det samme, så sid klar.

Køb dine julegaver til Black Week

Vi ved alle når Black Week oprinder, har vi en måned til og få julegaverne i hus også, så hvorfor ikke være klar allerede til Black Week, og køb de julegaver du alligevel ville købe, bare til halv pris.

Det er hurtigt mange penge og sparet, for ikke at snakke om tid, som man kan bruge med familien, i stedet for og stresse rundt i december, og jagte de sidste gaver.

Det kan også være du bare køber nogle gaver gennem Black Week, og så er de penge jo også sparet. 

3 gode råd

  • Vær forberedt, og skriv ned hvilke produkter du vil købe, og prøv og se om du ikke kan få familiens ønskelister i god tid.
  • Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hos de butikker du gerne vil handle hos, hvor de ofte udsender deres tilbud og informationer herpå.
  • Når du har fundet en deal du ikke kan stå for, så put i kurven og gå til kassen med det samme, i stedet for og shoppe videre – for hvis tilbudet er rigtig godt, er det måske væk inden du når til kassen, efter du har kigget rundt på shoppens andre sider.

God shoppe og sparelyst