Kaufmann

Kaufmann - Black Friday 2022 Hos Kaufmann

Er det tid til nyt tøj, men har du ikke lyst til at bruge en hel formue på at blive godt klædt? Så kan du med fordel overveje at handle hos Kaufmann til Black Friday.

Som du måske ved, så er Kaufmann en af de mest udbredte og populære herretøjsbutikker i Danmark. Det er ikke uden grund; de har blandt andet et bredt udvalg af tøj fra mange forskellige mærker, de har god service og deres priser er generelt set rigtig fornuftige.

Læs med her på siden og bliv klogere på, hvordan du kommer godt igennem en Black Friday hos Kaufmann. Her kigger vi blandt andet nærmere på, hvornår det nu lige er, at du kan spare en masse penge, hvilke muligheder du har for at shoppe og nogle praktiske informationer.

God læse- og shoppelyst!

Spar mange penge på Kaufmann tøj til Black Friday

Hvis du sætter pris på en god og klassisk tøjstil, så er Kaufmann generelt en rigtig fin butik at handle i. De har et bredt udvalg af tøj, som tæller alt fra bukser i høj kvalitet, stilede jakker, velsiddende skjorter, moderne sko og meget mere.

Generelt er priserne til at betale, men der er ingen tvivl om, at hvis budgettet strammer lidt, så er det en rigtig god idé at tage et kig forbi Kaufmann, så du kan købe tøj på Black Friday. Her er der nemlig rig mulighed for at spare mange penge på lige netop Kaufmann tøj. Ja faktisk skriver de selv på deres hjemmeside, at der bliver solgt ud af de klassiske mærkevarer til uhørt lave tilbudspriser.

Med andre ord, er der altså kun gode grunde til at give den maksimal gas på Black Friday, hvis du er på udkig efter noget lækkert tøj til ekstraordinært gode priser. Men hvornår er det nu lige, at det er?

Black Friday falder altid dagen efter Thanksgiving. Det siger os naturligvis ikke så meget her i Danmark, og vi kan i stedet fortælle, at det altid vil være dagen efter den fjerde torsdag i november.

Shop online eller i nogle af de mange butikker

Når du handler i Kaufmann på Black Friday, har du overordnet set to muligheder; du kan enten shoppe online via deres webshop, eller du kan besøge en af deres fysiske butikker. Du vil kunne finde vilde tilbud begge steder, men vi anbefaler generelt, at du handler online, hvis du kan vente på, at dit tøj bliver leveret.

Ved at købe ind online på Black Friday kan du nemlig glæde dig over følgende:

  • Større udvalg af varer end de fysiske butikker
  • Mulighed for at shoppe allerede fra midnat mellem torsdag og fredag
  • Ingen menneskemængder og lange køer
  • Varerne kan blive leveret lige til døren eller nærmeste pakkeshop

Til gengæld må du vente lidt på, at dine varer bliver leveret, men det kan altså spare dig for meget besvær. Alternativt kan du tage til en af de mange butikker rundt omkring i landet, som eksempelvis Kaufmann Hillerød og Kaufmann København.