Elgiganten

Elgiganten - Black Friday 2024 Hos Elgiganten

Elgiganten er meget vel Danmarks største kæde af elektronikforhandlere; både når det gælder online salg og fysiske varehuse. På mange måder minder de om de store forhandlere, som vi ser i USA, og størrelsen er ikke det eneste, som de har taget til sig fra amerikanerne. Elgiganten fejrer nemlig også Black Friday på samme vis, som de gør i USA.

Det betyder med andre ord, at ud kan se frem til et væld af gode Black Friday tilbud, hvis du besøger Elgiganten i forbindelse med den store tilbudsdag. Det bliver nemlig taget meget seriøst år efter år hos den populære elektronikforhandler, der både sørger for god vejledning og attraktive priser.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du får mest ud af en Black Friday hos Elgiganten, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig læse meget mere om, hvordan Elgiganten planlægger at fejre Black Friday i år, hvilke produktkategorier der er ekstra attraktive at købe på bud og meget mere. Du kan ligeledes få praktiske informationer, gode tips og tricks og andre ting, der gør det lidt sjovere og mere udbytterigt at shoppe på Black Friday.

God fornøjelse!

Fejr Black Friday 2024 i Elgiganten med mange gode tilbud

Når Elgiganten tager hul på Black Friday 2024, kan vi vist roligt forvente, at det bliver med mange gode tilbud på alverdens forskellige produkter. Men hvornår er det nu lige, at det er Black Friday? Jo, det falder i år på den 25. november – som naturligt nok er en fredag.

Årsagen til, at det lige netop er på denne dag, at vi kan se frem til masser af fantastiske tilbud i Elgiganten og en række andre butikker kan godt være lidt fjern for os danskere. Datoen kommer sig nemlig af en amerikansk tradition; Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving, som altid falder på en torsdag.

Thanksgiving er en af de største højtider i USA, og den bliver fejret med helligdage, god mad og samvær med familie og venner. Det er altid den fjerde torsdag i november måned, og den bliver som sagt altid efterfulgt af Black Friday, som derfor altid vil falde på dagen efter den fjerde torsdag i november måned.

Her er produkterne, som du bør holde ekstra øje med til Black Friday i Elgiganten

Elgiganten har en kæmpe produktudvalg. Det gælder i deres butikker, men i den grad også på deres online webshop. Det er dog ikke alle disse produkter, der kommer lige gode tilbud på. Det kan vi allerede sige nu, og det skyldes simpelthen, at det ikke er al elektronik, som forhandlere som Elgiganten tjener ret meget på.

Du kan roligt regne med, at du kan finde Black Friday tilbud på alle slags varer, der er blot forskel på, hvor meget rabat du kan forvente på de forskellige typer af produkter. Typisk vil telefoner ikke være sat lige så meget ned som eksempelvis køkkenmaskiner. Det bunder alt sammen i et spørgsmål om, at det stadig skal være rentabelt for Elgiganten at sælge deres produkter på tilbud.

Nedenfor har vi samlet nogle af de typer af elektronik, der typisk nyder godt af de bedste tilbud, når Elgiganten fejrer Black Friday. Vi kan naturligvis ikke give nogen garanti for, at det bliver ved med at være sådan, men vores erfaring fortæller os, at det er ved køb af disse produktkategorier, at der for alvor er rabat at hente på den populære tilbudsdag.

Hvidevarer

Hvidevarer som eksempelvis køleskabe, frysere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere er nogle af de produkter, der kan være rigtig sjove at købe på Black Friday, for der kan nemlig være mange penge at spare.

Så hvis du går med tankerne om at udskifte en af ovenstående, så kan du med fordel vente til sidst på året. Der er jo en vis sandsynlighed for, at du kan spare masser af penge, hvis ellers du kan klare dig med dine gamle hvidevarer indtil da.

Udover de store rabatter kan der være en fordel i at udskifte sine hvidevarer til den kommende Black Friday. Nyere og dyrere modeller vil nemlig typisk have et bedre energiforbrug, bedre kvalitet, bedre garanti og så videre, hvilket alt sammen kommer dig til gavn. Og fordi du køber på tilbud, er det pludselig muligt at købe nogle af de dyrere modeller.

Smart home produkter

Flere og flere danskere tager diverse smart home produkter til sig, og det er ikke helt uden grund. For det er nemlig smart med et smart hjem (sjovt nok). At kunne styre store dele af boligen fra sin telefon, tablet eller via stemmen kan i den grad være med til at gøre livet nemmere, sjovere og mere komfortabelt.

Der findes efterhånden et hav af sådanne smart home produkter, men et godt sted at starte kan være ved at investere i såkaldt smart home belysning (eksempelvis fra Philips Hue). Det vil typisk være LED-pærer, som du kan montere i de lamper, som du allerede har derhjemme. Herefter vil du kunne styre det hele fra din telefon eller lignende i stedet for at skulle benytte stikkontakter.

Hvis det skal være vildt, er der naturligvis også mulighed for at købe køleskabe, ovne, overvågningskameraer, elektroniske låse til hoveddøren og meget mere, som også kan styres via en app eller lignende.

Hvis du gerne vil i gang med at skabe et smart hjem, så kan Black Friday i Elgiganten være et oplagt sted at starte, da det gerne skulle betyde store besparelser.

Personlig pleje produkter

Hos Elgiganten kan du også købe diverse produkter til personlig pleje. Det kan være ting som barbermaskiner, babyudstyr, eltandbørster, glattejern og lignende. Det meste er noget, som de færreste kommer udenom at skulle bruge, og det er også ofte nogle produkter, der trænger til at blive udskiftet en gang i mellem.

Derfor kan det også være et oplagt sted at kigge på i Elgiganten, da det absolut er et område, hvor vi ofte ser nogle særdeles attraktive Black Friday tilbud.

Ting til husholdningen

Ting til husholdningen kan lyde bredt, og det er det på sin vis også. Det er en måde at samle eksempelvis robotstøvsugere, robotplæneklippere, almindelige støvsugere, køkkenmaskiner og lignende under én og samme paraply.

Det er nemlig alle ting, som du ofte kan være heldig at finde på tilbud; både i løbet af året og naturligvis også på Black Friday i Elgiganten. Her kan du dog forhåbentligt roligt regne med, at tilbuddene lige er en tand bedre og dermed absolut også et kig værd, hvis du alligevel er i gang med at shoppe på tilbudsdagen.

El-løbehjul

Afslutningsvis vil vi kort slå et slag for el-løbehjul, der ofte også er at finde på tilbud, når det bliver Black Friday i Elgiganten. De er super smarte, så hvis du eksempelvis pendler med toget og normalvis tager bussen eller går det sidste stykke til arbejde eller skole, kan det være oplagt med et el-løbehjul. Du kan have det med dig i toget eller i bilen, og gør det relativt ubesværet at komme frem til slutdestinationen.

De er i forvejen relativt fornuftigt prissat, men der kan altså være penge at spare, hvis du ellers kan vente til sidst på året og den helt store tilbudsdag.

Spar dig selv for penge og stress: Køb julegaverne i Elgiganten på Black Friday

De fleste ønskelister rummer en eller anden form for elektronik, hvad end det så er en barbermaskine, et glattejern, gamerudstyr, en telefon, et smartwatch, et par høretelefoner eller noget helt andet. Derfor er der mange, der lægger vejen forbi Elgiganten i forbindelse med julehandlen.

Vores forslag er, at du ser om ikke du kan få indsamlet så mange ønskelister som overhovedet muligt inden Black Friday. På den måde kan du klare en stor del af dine julegaveindkøb på én dag i Elgiganten, hvor du sørme også kan få det hele til ekstra skarpe priser.

Dermed sparer du dig selv for både masser af penge og for den stress, som kan være forbundet med alt det, som man skal nå i december måned. Du slipper simpelthen for at skulle tænke på at skulle ud i butikkerne for at shoppe julegaver, hvis du allerede har klaret det på Black Friday, hvor du sandsynligvis alligevel er ude for at shoppe.

Shop online eller besøg et af Elgigantens varehuse

Mange vælger at tage i de fysiske butikker på Black Friday. Her går de sammen med, hvad der virker til at være en million andre mennesker, står i lange køer og risikerer i øvrigt også udsolgte varer. Det kan absolut være en stressende oplevelse, men én dags travlhed er trods alt bedre end en hel måned med julegaver liggende bagerst i bevidstheden døgnet rundt.

Det er naturligvis muligt at tage i Elgigantens varehuse for at købe stort ind af alle de gode tilbud. Men hvis du gerne vil spare dig selv for lange køer, mange mennesker og det hele, så kan du vælge shoppe de gode Black Friday tilbud online.

Hvis du spørger os, er det den mest oplagte måde at handle på, når nu det bliver Black Friday her sidst på året op mod juletiden. Her kan du give den gas allerede fra midnat af, og du slipper for at skulle stå i kø med en masse mennesker. I stedet kan du sidde derhjemme i sofaen, ved skrivebordet eller sågar ligge i sengen og klare indkøbene inden, at du lægger dig til at sove.

Til dig der gik glip af Black Friday i Elgiganten: Andre populære tilbudsdage

Er du gået glip af Black Friday i Elgiganten – eller havde de ikke lige det på tilbud, som du havde håbet på? Så er der heldigvis også andre tidspunkter, hvor du kan være heldig at gøre en god handel. For det første er Elgiganten rigtig gode til at køre tilbud hver eneste uge. Du kan praktisk talt altid finde elektronik på tilbud på deres webshop og i deres varehuse.

Derudover er det værd at nævne, at de også blandt andet fejrer Cyber Monday, som altid falder på mandagen efter Black Friday. Ligeledes kan det også være værd at besøge deres butikker (online eller fysisk) den 11. november. Det er nemlig datoen for Singles Day, hvor der også er nogle gode tilbud at hente.

Der er med andre ord masser af muligheder for at spare penge i Elgiganten, men der er ingen tvivl om, at det er Black Friday, hvor den for alvor får gas med de ekstraordinært gode tilbud. Vi kan derfor kun anbefale, at du skriver datoen i kalenderen, så du allerede nu ved, at du ikke går glip af alle de mange gode tilbud i Elgiganten næste gang.

Elgiganten på Trustpilot: Du kan rolig shoppe løs på Black Friday

Vi er generelt altid fortalere for, at man benytter Trustpilot i forbindelse med handl på nettet og i fysiske butikker. Al interaktion med virksomheder fortjener at blive forberedt med et hurtigt check-up på siden, hvor man kan læse tidligere kunders anmeldelser af tusindvis af forskellige virksomheder.

Vi har fundet Elgiganten på Trustpilot. Her har de på baggrund af mere end 116.000 anmeldelser scoret 3,3 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Mere end 2/3 af anmelderne angiver, at de har haft en god eller ligefrem fremragende oplevelse med virksomheden.

Det er ikke lige så prangende som nogle af de andre elektronikforhandlere, der også fejrer Black Friday, men det er altså et sted, hvor du godt kan være rolig ved at handle. De leverer deres varer til en attraktiv pris, og det er ikke uden grund, at de hvert år sælger elektronik til tusindvis af danskere.

Praktiske informationer om Elgiganten

Afslutningsvis har vi samlet nogle praktisk informationer om Elgiganten, så du ved lidt mere om den virksomhed, som du potentielt set skal handle med i forbindelse med Black Friday. De har en tilgængelig og venlig kundeservice, som du både kan skrive til på e-mail, ringe til eller kontakte i dit lokale varehus.

Dertil tilbyder Elgiganten også reparationer, brugerhjælp og lignende, så du kan få løst eventuelle udfordringer med din elektronik. Det er blandt andet det, der også er med til at Elgiganten skiller sig ud fra nogle af de andre elektronikforhandlere på markedet.