YouSee

YouSee - Black Friday 2023 Hos YouSee

Black Friday hos Yousee – vi går all-in!

Vi er Danmarks største udbyder af internet, mobil og TV – det forpligter. Vi ved at vi er nødt til at være innovative og vi har de bedste medarbejdere til præcis det. Selvom vi normalt fokuserer på det inde i TV-boksen, så tænker vi ud af boksen, når det gælder vores værdier. Vi ved nemlig godt hvem der er de bedste til at vurdere, hvad der er vigtigst. Det er jer, vores kunder.

Vi tilbyder dig både digitale ydelser og kvalitetsprodukter

Udover de digitale tjenester vi tilbyder, så sælger vi også alle de nyeste modeller i mobiltelefoner med yderst fordelagtige abonnementer.

Vi fører alle de kendte populære mærker:

  • Apple
  • Samsung
  • Sony
  • Huawei
  • Motorola
  • Oneplus

Og selvfølgelig en masse andre Smartphones mærker. Vi har helt sikkert altid dit yndlingsmærke på lager. Du bestemmer selv, om du vil købe i vores online butik eller i en fysisk butik. Prisen er den samme.

Når du har bestilt din nye mobiltelefon hos os, så leverer vi den gratis til dig.

Nedtælling til Black Friday

Køb vores mobiltelefoner og alle de andre populære produkter vi fører, til stærkt nedsatte priser på Black Friday. Vi elsker Black Friday og går all-in. Så du kan nemt købe dine julegaver meget billigt hos os, og på den måde, måske få råd til en julegave til dig selv også.

Gå ind på vores hjemmeside og se vores nedtælling til den store shoppedag. Her kan du løbende følge med i de vanvittige tilbud og rabatter. Hold øje, når dagen nærmer sig. Så er du foran med de gode tilbud.

Vil du være helt sikker på at få de vildeste tilbud som én af de første, så tilmeld dig vores interesseliste.