Wupti i samarbejde med Whiteaway

Wupti i samarbejde med Whiteaway - Black Friday 2022 Hos Wupti i samarbejde med Whiteaway

Wupti – den nemme måde

Det er præcis derfor Wupti kom til verden i 2006. Det skal være nemt. Wupti blev dermed en af de første danske butikker, der kun eksisterede online.

Som værende en af de største online butikker i Danmark har udvalget af varer spredt sig vidt og bredt. Fra hvidevarer til stort set alt til hus og have, elektronik, gadgets, legetøj, cykler, sportsudstyr og meget mere.

Black Friday – vær foran alle de andre

Når vi sparker de virtuelle døre op for vores store Black Friday udsalg, så hold dig klar. Du vil ikke gå glip af vores mange tilbud. Vi har nemlig vilde tilbud og rabatter i alle vores varekategorier. Så der er gode tilbud til alle i familien.

Følg vores Facebook-side for at holde dig opdateret med de nyeste og vildeste tilbud. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Op til Black Friday sender vi dig så information om de mange spændende tilbud, vi frigiver på Black Friday.

Hvis du allerede, inden det hele går løs, ved hvad du vil have, så har du større chance for at nå at fange det, før de andre. Hav dine oplysninger tastet ind i forvejen, så du ikke skal spilde dyrebar tid på indtastning på dagen.

Vi har Pricerunner Købsgaranti

Det vil sige, at du uden problemer, er dækket ind i tilfælde af skade under levering, manglende levering, defekt eller forkert vare.

Du kan melde dig til denne købsgaranti på vores side.

Vi er både først og størst på online markedet

Alsidighed er vejen frem. Det kan ses på vores udvalg på over 50.000 varer. Vi har både unikke varer, varer i kendte mærker og vi har altid de nyeste tendenser indenfor alle vores varekategorier.

Med den konstante priskonkurrence yder vi altid vores bedste for at være billigst.

Det gælder også på Black Friday.

Tjek disse butikker for gode deals: