Telenor

Telenor - Black Friday 2023 Hos Telenor

Telenor – forbinder dig til Black Friday

Det hurtigste internet og den bredeste mobildækning – forbindelser mellem mennesker er vores ting. Det er forbindelserne, vi brænder for. Netværk er alt i vores verden. Vi har over 30 års erfaring indenfor netværk mellem mennesker,

Ligegyldigt om du vil holde kontakten med familiemedlemmer eller aftale den næste fest med vennerne. Så er vi her til at gøre det muligt for jer. Uden netværk – ingen forbindelse.

Men vi kan endnu mere end netværk

På trods af vores store størrelse som én af Danmarks førende telekommunikationsselskaber, så er vi stadig tæt på dig.

Du kan altid få fat i vores kundeservice, der tager imod dit opkald fra kl. 7.00 til 23.00. Vi vil nemlig være dit personlige og foretrukne teleselskab.

Derfor kan du også købe din nye mobiltelefon med yderst fordelagtige abonnementer hos os. Vi leverer selvfølgelig kvit og frit og indenfor 1-2 heverdage.

Der er altid et skærmskift inkluderet i prisen. Uheldet kan ske jo og vi ved hvor frustrerende en ødelagt mobiltelefon kan være.

Black Friday hos Telenor – vi er klar!

Har du allerede opdaget vores Black Friday koder rundt omkring, så pas på dem. De kan bruges på Black Friday og er klart den mest fordelagtige måde at spare penge på. Helt op til 70% kan du spare på disse koder.

En anden måde er at downloade vores app. Med den vil du altid få de nyeste og vildeste tilbud i Telenor shoppen. Det gælder altid og hele tiden. Men især her på Black Friday er tilbuddene vanvittige.

Sidste mulighed er at tilmelde dig på vores side. Du vil få nyhedsbreve, der indeholder de opdaterede tilbud time for time. Nemt at tjekke dine ønskede varer når du er på farten.

Black Friday er den store shoppedag og alle vil købe. Det gør måske at du kan miste overblikket. Derfor er det godt at være forberedt hjemmefra.