Sportmaster

Sportmaster - Black Friday 2022 Hos Sportmaster

Black Friday i Sportmaster er en højtid for alle os, der elsker det helt rigtige udstyr til vores sports- og outdoorliv. Det er nemlig dagen, hvor de giver den gas med gode tilbud på store dele af deres meget brede varesortiment, der rummer praktisk talt alt udstyr til en lang række af de mest populære sportsgrene.

Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvordan Sportmaster fejrer Black Friday i år, hvad du kan forvente af gode tilbud, hvor du kan gøre gode kup, samt nogle gode tips til, hvordan du får mest ud af den store tilbudsdag.

Der er altså lagt op til en lærerig og spændende omgang for dig, der kan dagdrømme i timevis om det rigtige sportstøj og -udstyr. Derfor er der heller ingen grund til at bruge mere tid på introduktionen her; lad os springe ud i det.

God shoppelyst!

Sportmaster giver den gas til Black Friday 2022

Datoen for årets Black Friday hos Sportmaster er den 25. november 2022. Det er naturligvis en fredag – og som altid er det fredagen efter Thanksgiving, der falder på den fjerde torsdag i november måned. Det behøver du dog ikke at gå og huske på, for du kan altid komme tilbage til siden her, hvor vi altid er opdateret på næste års dato for Black Friday.

Men nu vi har datoen på plads, lad os så snakke om, hvad vi kan se frem til, når Sportmaster fejrer Black Friday. Her kan du glæde dig til store besparelser på praktisk talt alt i sortimentet. Faktisk har det tidligere år været sådan, at vitterligt alle produkter har været på tilbud til minimum 25%.

Det er naturligvis ingen garanti for, at det sker igen, men historisk har det altså vist sig, at Sportmaster tager Black Friday meget seriøst. Det er altså blot endnu en grund til at kigge forbi deres butikker eller webshop, når vi når hen til fredagen efter Thanksgiving sidst på efteråret.

Køb de gode Black Friday tilbud på nettet eller i de mange Sportmaster butikker

Og lad os endelig lige fortsætte lidt af den tråd. Der er nemlig overordnet set to muligheder for at give den gas med gode Black Friday tilbud i Sportmaster; du kan enten vælge at handle på

  1. internettet, eller
  2. i deres fysiske butikker.

Ved at tage ned i butikkerne kan du få oplevelsen af den stemning, der er på Black Friday. Men samtidig kommer du også til at skulle døje med store menneskemængder, begrænset varesortiment og lange køer.

Stemningen får du ikke i samme grad, hvis du handler online, men til gengæld kan du klare indkøbene nemt og bekvemt. Typisk har webshoppen også et større vareudvalg end i Sportmaster butikkerne, samtidig med, at du slipper for at stå i kø ved kassen.

Fordelen ved at handle online er naturligvis også, at du kan handle uden hensyn til åbningstider, og at du kan klare indkøb fra en lang række forskellige forhandlere på få minutter. Men uanset om du vælger at handle online eller at tage i Sportmaster Odense, Sportmaster Aalborg eller en af deres mange andre butikker, så kan du godt glæde dig til gode Black Friday tilbud.

Et overblik over Sportmasters aktuelle tilbud