Ilva

Ilva - Black Friday 2023 Hos Ilva

Hvis du står og mangler nogle nye møbler, nipsgenstande til hjemmet eller andet, så er der ingen tvivl om, at det kan være rigtig interessant at tage et kig i Ilva på Black Friday. De har, som du sandsynligvis allerede ved, et enormt udvalg af møbler og andet til boligen, så det største problem i virkeligheden er at begrænse sig.

Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvordan du kommer til at spare penge på møbler i Ilva i forbindelse med Black Friday, hvilke typer af møbler, der kan give mening at købe på dagen og hvilke muligheder du har for at handle. Samtidig tager vi et nærmere kig på nogle praktiske informationer om Ilva, samt hvordan de klarer sig på Trustpilot.

Du er med andre ord kommet til det helt rette sted, hvis du er interesseret i at spare stort på møbler og andre indretningsting, når det endnu engang bliver Black Friday. God læse- og, ikke mindst, shoppelyst!

Black Friday 2023 hos Ilva: Spar penge på nye møbler

Den står på gode tilbud hos Ilva, når det bliver Black Friday 2023. Her kan du se frem til ekstraordinært gode tilbud på nye møbler og andet godt til hjemmet.

Hvis ikke du er bekendt med det, så falder Black Friday hvert år på fredagen efter Thanksgiving. Det er naturligvis ikke sikkert, at du lige har styr på de amerikanske helligdage, og derfor kan vi afsløre, at det i 2023 bliver fredag den 25. november.

Her vil du typisk allerede fra midnat af kunne shoppe løs på Ilvas hjemmeside og dermed bestille lige præcis de møbler, som du står og mangler til en ekstra god pris. Uanset om du er på udkig efter møbler til stuen, spisesuten, soveværelset eller et af boligens øvrige rum, så er der rigelig med gode tilbud at finde.

Gør en god handel på Ilva havemøbler

Men det er ikke kun de indendørs rum, der kommer under tilbudskniven. Der kan nemlig også være rig mulighed for at finde et godt tilbud på havemøbler hos Ilva. Hvad end du så er på udkig efter en loungesofa, et havebord eller måske nogle havestole, så har Ilva sandsynligvis noget, som du kan bruge.

En af fordelene ved at købe havemøbler på Black Friday er også, at det typisk ikke er havemøbel-sæson. Det betyder, at priserne kan hænde at være ekstra gode, og det kommer jo blot dig til gode. For selvom det ikke er tid til at tage havemøblerne i brug, er der jo ingen grund til, at man ikke kan købe dem sidst i november.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der kan være mange gode grunde til også lige at tage et kig på, hvilke tilbud der er på havemøbler i Ilva i forbindelse med Black Friday.

Handl online eller i en af de mange fysiske butikker på Black Friday

Du kender måske bedst Ilva som et fysisk bolighus, der har butikker rundt omkring i landets større byer (som eksempelvis Ilva Odense, Ilva København, Ilva Viby i Aarhus). Men de har faktisk også en online webshop, hvor du kan få adgang til et endnu bredere udvalg af møbler og boligtilbehør – direkte fra din sofa af.

Når det bliver Black Friday, kan du både slå til på de gode tilbud i butikkerne og på nettet. Vores anbefaling er dog, at du holder dig til at shoppe online. Det har nemlig sine fordele;

  • Du undgår de ekstreme menneskemængder, der også er ude at handle
  • Du bliver ikke begrænset af, hvilke varer det pågældende bolighus har på lager
  • Du kan shoppe allerede fra midnat af og dermed komme i gang hurtigt inden, der bliver udsolgt
  • Du kan få varerne leveret og undgår derfor selv at skulle stå for hjemtransporten

Hvis du dog hælder mere til at komme ud i butikkerne, så er det skam også en mulighed. Du skal blot være opmærksom på, at du nok ikke kommer til at være den eneste. Du kan naturligvis finde en fuld oversigt over bolighusene, deres åbningstider og adresser på Ilvas hjemmeside.

Ilva på Trustpilot

Vi anbefaler generelt, at man tager et smut forbi Trustpilot inden man vælger at handle hos en virksomhed. Her kan man nemlig finde anmeldelser fra tidligere kunder, der har handlet samme sted, og man får dermed et indblik i, hvad virksomheden gør godt, og hvad de gør knap så godt.

Vi har fundet Ilva på Trustpilot, og her ses et overvejende positivt billede. De får nemlig i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner, af de mere end 17.000 anmeldelser, der er blevet lavet af virksomheden i skrivende stund. Her har hele 73 procent angivet deres oplevelse med Ilva som god eller ligefrem fremragende, hvilket er ganske pænt.

Det tyder altså på, at der er lagt op til en god oplevelse, når du handler hos Ilva i forbindelse med Black Friday. Det er dog også værd at bemærke, at de ligesom alle andre virksomheder ofte vil opleve ekstra travlhed i forbindelse med tilbudsdagen, og det kan derfor være nødvendigt med lidt ekstra tålmodighed gennem hele købsprocessen.

Praktisk information om Ilva

Inden, at vi runder helt af for denne omgang omhandlende Black Friday i Ilva, så vil vi kort give dig nogle praktiske informationer om Ilva. Det kan være fint at kende lidt til virksomheden inden man vælger at handle hos dem, og sådan noget som kontaktoplysninger og lignende er rart at have ved hånden i tilfælde af, at man skulle få brug for dem.

Generelt set har Ilva en fin kundeservice, der er til at komme i kontakt med, da de har åbent både på hverdagsaftener og sommetider i weekenden. Ligeledes har de en fin side med ofte stillede spørgsmål, samt en live chat. Alt sammen noget, der gør det nemmere at få svar på sine spørgsmål.

Ilva har hovedsæde på Damvej 9 i Sabro, men som tidligere nævnt, har de varehuse i adskillige større danske byer, der blandt andet tæller Odense, Horsens, Lyngby og mange flere.