Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask - Black Friday 2022 Hos Georg Jensen Damask

Georg Jensen er med på Black Friday bølgen

Vi står ikke tilbage, når det gælder gode tilbud og derfor er det på Black Friday, du skal købe julegaverne til dine nære med stil. Vi er et eksklusivt mærke og derfor kan du med fordel, købe dine yndlings Georg Jensen produkter denne fredag. Vi har et stort varesortiment indenfor disse kategorier:

  • Smykker
  • Ure
  • Sølvhåndværk
  • Bolig
  • Borddækning
  • Forskellige pyntegenstande

Georg Jensen, som startede firmaet for over 100 år siden, havde en vision om at skabe et design, der både var funktionelt, tidsløst og smukt. Kategorierne er vokset, men man må sige, at Georg Jensen opnåede det han ville. Det geniale design går igen i alle Georg Jensens mange produkter.

Køb dine gaver på Black Friday

Du kan altså få flere varer eller dyrere varer på denne dag, så benyt dig af det. En gave fra Georg Jensen er tidløs og alle vil med glæde tage imod den. Så du kan nemt og billigt købe gaver til dine kommende studenterfester, bryllupper eller jubilæer. En Georg Jensen går aldrig af mode. Der findes nemlig også serier, så man kan ønske sig en Georg Jensen hvert år. En af de mest populære og kendte, er nok lyseholderne til juletræet. Men som førnævnt, er der meget at vælge imellem. Det er som regel ikke et produkt, der byttes. Men beholdes til fremtidige generationer.

Du kan købe en gave til dig selv på Black Friday

Der er 100 % noget du godt kunne tænke dig, når du kigger i Georg Jensens online butik. Så vær sød ved dig selv og køb en lille sølvhalskæde eller måske en lysestage, du har manglet hjemme på spisebordet længe.

Gå ind på vores webshop og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du de helt særlige Black Friday tilbud, før alle de andre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tilbud