Coolshop

Coolshop - Black Friday 2022 Hos Coolshop

Coolshop – Black Fridaymed tyvstart

Hos Coolshop har vi online shopping som speciale. Det har vi med vores 30.000 varer og over 20 forskellige vare kategorier.

Kategorier der spænder over boligindretning, sport, skønhed, helse, babyudstyr, underholdning og elektronik. Og meget mere.

Vi tyvstarter Black Friday med besparelser op til 58 %

Vi har samlet de vildeste og mest fordelagtige Black Friday tilbud til dig.

Og du kan få nogle af dem allerede nu. Udvalgte tilbud ligger allerede nu online indtil søndag d. 7. november 2022. Disse bliver ikke billigere på Black Friday. Det er vores lille tyvstart på Black Friday.

Spar op til 58 % på julegaverne lige nu. Vi har forlænget vores returret for disse tyvstart-tilbud helt ind til d. 31. januar 2022. Så julegaverne kan sagtens byttes eller fortrydes, selvom du køber dem allerede nu.

Når online shopping skal være nemt – og hurtigt

Vi ved præcis hvad god online shopping skal indeholde.

Nemlig de helt rigtige varer, lave priser og gratis OG hurtig levering. Du gider ikke vente i flere uger på at få din vare. Du vil have den nu. Og faktisk helst igår, inden du bestilte. Vi forstår dig.

Derudover så skal der være et stort og alsidigt udvalg.

Simpelt, som online shopping skal være.

Selvom vi tyvstarter så er vi faktisk ærlige

Vi har prisgaranti på vores varer. Skulle du mod forventning finde varen billigere i en anden større onlinebutik i EU, så sætter vi vores pris ned, så den matcher den billigere pris.

Vi stræber selvfølgelig efter at være den ærligste online butik og derfor, markedsfører vi kun varer og tiltag vi kan stå inde for.

Det var faktisk én af grundpillerne i forretningens første barneår. Ligesom den gode kundeservice.

Den ekstra hjælpsomme og ærlige indsats, er blandt andet det, som kunderne husker os på.