ASOS

ASOS - Black Friday 2022 Hos ASOS

ASOS er vel nok en af de største online forhandlere af tøj på verdensplan. Her kan man handle med varer fra mere end 800 forskellige brands, der er fri retur og generelt bare gode priser. Men det bliver endnu vildere, når ASOS fejrer Black Friday.

Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvordan og hvornår ASOS fejrer Black Friday i år. Samtidig kan du også læse mere om, hvad det helt præcist er, at du kan spare penge på. Afslutningsvis kommer vi også ind på ASOS Marketplace og hvordan de håndterer Black Friday.

Der er således rigeligt med spændende information at kaste sig ud i, hvis ellers du interesserer dig for gode Black Friday tilbud på tøj, sko, accessories og så videre.

Black Friday 2022 på ASOS: Kæmpemæssigt udsalg på tværs af hele sortimentet

ASOS fejrer Black Friday 2022 den 25. november. Det er datoen for fredagen efter den fjerde torsdag i november, som er bestemmende for, hvornår amerikanerne fejrer Thanksgiving. Herhjemme behøver vi dog ikke at huske på torsdagen, men skal blot bekymre os om, hvordan vi får gavn af de bedste tilbud om fredagen.

Et oplagt sted at kigge er på ASOS; her kan du forvente et kæmpemæssigt Black Friday udsalg på tværs af praktisk talt helt sortimentet. Det betyder, at uanset hvilken type tøj, du er på udkig efter, og hvilke brands du gerne vil købe fra, så kan du med al sandsynlighed spare rigtig stort.

Hvis du regelmæssigt shopper hos ASOS, vil du vide, at de ofte har gode og ikke mindst store tilbud. Så når ASOS kalder Black Friday for deres årets største udsalg, ja så siger det en hel del om, hvad du kan forvente. Der er med andre ord lagt op til en fuldstændig fantastisk dag med store besparelser på tværs af tøj til både mænd, kvinder og børn.

Der er også mulighed for at fejre Black Friday på ASOS Marketplace

ASOS Marketplace er en sektion af ASOS, hvor mindre butikker fra hele verden kan tilbyde deres tøj. Her får de altså muligheden for at sælge deres ofte unikke produkter via internettet, og du kan blandt andet her finde vintage sportswear fra 90’erne og lignende.

Når man handler på ASOS Marketplace, så handler man i teorien med de enkelte butikker. Derfor er det også op til disse butikker, om de ønsker at fejre tilbudsdagen eller ej. Det er ikke dem alle, der gør det – men der er nogle i blandt butikkerne på ASOS Marketplace, som giver den gas til Black Friday.

Derfor er det også et fint sted at tage et kig, hvis du er interesseret i noget af det tøj, som ikke nødvendigvis er lige så standardiseret og tilgængeligt som det tøj, du kan finde på den regulære del af ASOS. Uanset om du vælger at give den gas på ASOS, ASOS Marketplace eller begge steder på Black Friday, så kan du godt se frem til store besparelser og muligheden for at genopfriske garderoben til skarpe priser.